Ydunvej 3

Sommerhus Nr. 07803 - Boeslum Strand

Virkelig lækkert nyopført hus kun 150 m. fra en skøn sandstrand. Huset er på 101 m2 og indeholder en stor lys og velindrettet stue med gode møbler, varmepumpe og biopejs. I forbindelse med stuen finder man den veludstyrede køkkenafdeling med køkkenø. Husets syv sovepladser fordeler sig i tre gode værelser; heraf to med dobbeltsenge og et værelse med en dobbeltseng og en køjeseng. To flotte badeværelser med gulvvarme og bruseniche. Dejlige terrasser ved huset, både overdækket og åben med havemøbler, liggestole og grill. Her kan man nyde udelivet og man er så tæt på vandet, at man kan høre havets brusen. Her er også en udendørsbruser. Til de små feriegæster vil der være en høj barnestol. Der er internet i huset.

Boeslum strand er en fortrinsvis fin hvid sandstrand med græs og blomsterdækket strandeng. Visse steder er stranden en blanding af sten og sand, men fortrinsvis sand. Vandet er fint og klart, men bliver hurtigt dybt. Ved stranden er der både toiletter og iskiosk. Fra stranden har man udsigt til Jernhatten, som er et yndet udflugtsmål og til den lille ø Hjelm. Der er knap 5 km til Ebeltoft By med de mange attraktioner. Her kan man b.la besøge det gamle Rådhus, hvor folk kommer fra nær og fjern for at blive gift. Her finder man også mange små specialbutikker og fortovsrestauranter i de gamle brostensbelagte gader. På havnen finder man Glasmuseet som er førende indenfor moderne glaskunst. Her finder man også flere gode butikker samt spisesteder og der er muligheder for at købe friskfangede fisk hver dag et besøg i Ree-park kan også anbefales – tag på jeep-safari og kom helt tæt på de vilde dyr. Der er en lille times kørsel til henholdsvis Kattegatcentret i Grenaa og til Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland med de mange aktiviteter for store og små.

Læs mere
Ret søgning
eller opgrader ferien

5568.00

Boeslum Strand"Syddjursland"
Ankomst4. oktober 2023 Afrejse 11. oktober 2023 Gæster 3 personer Leje af feriehus 6.710,00 DKK Super Last Minute -1.342,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 5.568,00 DKK
101 m² feriehus
7 personer
150 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 3200
Afstand restaurant
: 3200
Afstand strand
: 150
Byggeår
: 2023
Grundareal
: 2114
Husareal
: 101
Husdyr ikke tilladt
Personantal
: 7
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 5
Afstand svømmehal
: 6
Djurs Sommerland
: 35
Kattegatcentret
: 30
Legoland (afstand)
: 151
Randers Regnskov
: 58
Ree Park
: 11
Skandinavisk Dyrepark
: 23
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 55
Husopvarmning
Biopejs
Elvarme
Varmepumpe
Multimedier
Dansk TV (inkl. TV2)
DVD-afspiller
Fjernsyn
Internetadgang
Kabel-TV
Radio
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 3
Dobbeltsenge
: 3
Køjeseng enkel
: 1
Køkken
Elkedel
Emhætte
Fryser (liter)
: 70
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 2
Bruseniche
Gulvvarme i badeværelse
Håndbruser
Ude-faciliteter
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 4
Naturgrund
Parasol
Shelter
Udendørs bruser
Diverse
Klinkegulv
Strygebrædt
Strygejern
Trægulv
Tørretumbler
Vaskemaskine
Vinyl/linoleum