Sagavej 11

Sommerhus Nr. 07011 - Boeslum Strand

I gåafstand til en dejlig sandstrand finder man dette flotte og nyrenoverede hus. Her finder man en flot lys stue, hyggelig møbleret med gode møbler og med udgang til overdækket terrasse med gode havemøbler. I forbindelse med stuen finder man det rigtig flotte køkken med b.la. opvaskemaskine og en dejlig spiseafdeling. Husets sovepladser finder man i 4 værelser, heraf to værelser med dobbeltsenge, et værelse med to enkeltsenge og et værelse med køjeseng. To gode badeværelser med bruseniche samt baggang med vaskemaskine og tørretumbler. Til de små feriegæster er der en barneseng til rådighed. Huset opvarmes med luft til vand og derfor billig i forbrug. Bag huset er der en dejlig overdækket terrasse med havemøbler samt et lille lysthus med grillplads. Huset er beliggende tilbagetrukket fra vejen med en stor græsplæne foran, velegnet til leg og boldspil samt udendørs hygge.

Boeslum strand er en fortrinsvis fin hvid sandstrand med græs og blomsterdækket strandeng. Visse steder er stranden en blanding af sten og sand, men fortrinsvis sand. Vandet er fint og klart, men bliver hurtigt dybt. Ved stranden er der både toiletter og iskiosk. Fra stranden har man udsigt til Jernhatten, som er et yndet udflugtsmål og til den lille ø Hjelm. Der er knap 5 km til Ebeltoft By med de mange attraktioner. Her kan man b.la besøge det gamle Rådhus, hvor folk kommer fra nær og fjern for at blive gift. Her finder man også mange små specialbutikker og fortovsrestauranter i de gamle brostensbelagte gader. På havnen finder man Glasmuseet som er førende indenfor moderne glaskunst. Her finder man også flere gode butikker samt spisesteder og der er muligheder for at købe friskfangede fisk hver dag Et besøg i Ree-park kan også anbefales – tag på jeep-safari og kom helt tæt på de vilde dyr. Der er en lille times kørsel til henholdsvis Kattegatcentret i Grenaa og til Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland med de mange aktiviteter for store og små.

Læs mere
Ret søgning

19180.00

Boeslum Strand"Syddjursland"

31420.00

Boeslum Strand"Syddjursland"

8770.00

Boeslum Strand"Syddjursland"
Ankomst22. juni 2024 Afrejse 29. juni 2024 Gæster 3 personer Leje af feriehus 8.570,00 DKK Bookinggebyr 200,00 DKK Leje i alt 8.770,00 DKK
99 m² feriehus
8 personer
300 m til kyst
Husdyr ikke tilladt
Internetadgang
Husfakta
Afstand indkøb
: 3000
Afstand restaurant
: 3000
Afstand strand
: 300
Byggeår
: 1975
Grundareal
: 1200
Husareal
: 99
Husdyr ikke tilladt
Personantal
: 8
Renoveret
Renoveringsår
: 2023
Rygning tilladt
: Nej
Afstand Attraktioner (km-angivelse)
Afstand golfbane
: 4
Afstand svømmehal
: 5
Djurs Sommerland
: 34
Kattegatcentret
: 36
Legoland (afstand)
: 151
Randers Regnskov
: 57
Ree Park
: 10
Skandinavisk Dyrepark
: 22
Tivoli Friheden (Aarhus)
: 59
Husopvarmning
Brændeovn
Gulvvarme
Luft til vand (gulvvarme)
Multimedier
Dansk TV (inkl. TV2)
Fjernsyn
Internetadgang
Radio
Tysk TV
Soveværelse
Antal Soverum
: 4
Dobbeltsenge
: 2
Enkeltsenge
: 2
Køjesenge
: 1
Køkken
Elkedel
Emhætte
Fryser (liter)
: 100
Kaffemaskine
Komfur/ovn
Køle-/fryseskab
Mikrobølgeovn
Opvaskemaskine
Badeværelse
Badeværelse
: 2
Bruseniche
Håndbruser
Ude-faciliteter
Grill
Havemøbler
Liggestole
: 1
Parasol
Diverse
Klinkegulv
Strygebrædt
Strygejern
Trægulv
Tørretumbler
Vaskemaskine