Ferie med hund på Djursland

Sommerhuse hvor I må tage hunden med

En gang om året står de hundeglade familier rundt omkring i Danmark overfor et dilemma. Kan vi få vores elskede hund med på ferie? Ferier er til for, at familier kan blive rystet sammen og nyde tiden i hinandens selvskab. Det føles derfor forkert, hvis ikke hele familien er samlet. Og det gælder også den firbenede del. Har man hund, ved man nemlig, at hunden er en lige så stor del af familien, som resten af dens medlemmer. Tanken om at skulle undvære den logrende hale og det store smil gennem en sommer, kan derfor være ulidelig.

Desværre er der dog mange ferier, hvor man ikke kan have hunden med. Du kan ikke have hunden med i flyet, det kan være svært på en båd, og mange sommerhuse og hoteller tillader det ikke. Så bliver I nød til at få hunden passet, hvilket både er svært grundet ferien, men også dyrt. En ekstra udgift for ikke at kunne få sin hund med på ferie. Det lyder urimeligt, synes vi.

Den gode nyhed er, at vi har massere af feriemuligheder for dig, der gerne vil have hunden med på ferie. En stor del af vores sommerhuse tillader nemlig, at I kan medbringe jeres hund. På den måde bliver I sparet for en helt masse praktik, men vigtigst; I får lov til at holde ferie hele familien sammen - også jeres hund.

Sommerhuse med hunde tilladt

Oplevelser med hund

Normalt fører ferier med hund til en del flere timer i naturen end normalt, da hundene skal lufts og stimuleres. Djursland er et sandt naturparadis, og du ville have svært ved at holde dig inden døre, også selvom at du rejste uden hund. Uanset hvor du tager rundt på Djursland, så slår det danske landskabt sig så smukt, at området hurtigt sender dine tanker i retning af Poul Richardt og Morten Korch filmene. Bevæger du dig inde fra centrum af Djursland og ud mod kysten, finder I nogle fantastiske udsigter ud over vandet. Bevæger I jer ned af skrænten ved eksempelvis Helgenæs, kommer I ned til strande, hvor både du og hunden kan tage en dukkert i det friske vand. 

Hundeskov

Vil du gøre ferien ekstra god for din hund, så tager du den med i hundeskoven lige ude for Ebeltoft. Egedal Skov, som hundeskoven hedder, ligger placeret på Elsegårdevej, og har har en størrelse på 3 ha, der alle er indhegnede, så du med god samvittighed kan slippe hunden fri. Her kan den løbe, snuse og lege, som den har lyst til, og måske møder den endda dens nye bedste ven. Inde i skoven er der ydermere en mindre indhegning, hvor de mindste hunde kan løbe, uden at de bliver væltet omkuld af de store.

Tag hunden med på ferie

En weekendtur med hunden

Måske sommeren ikke står for døren, men I har alligevel lyst til at trykke pause fra hverdagen? Så kan I gøre det i Ebeltoft. Vi har nemlig et stort udbud af sommerhuse, som I kan booke til jeres næste miniferie eller forlængede weekend. På den måde kan familien og hunden få nogle dejlige timer sammen, uden at det behøver at vært besværligt og dyrt. Mange af vores feriehuses haver er endda indrettet med hegn, så hundene kan løbe frit rundt og boltre sig, som de har lyst til.

I kan finde vores skarpe tilbud på miniferier lige her.

Din hund er velkommen - men vis hensyn

Vi elsker at få besøg af hunde på Djursland. De bringer liv, og de bringer glæde. Men en sjælden gang bringer de også rengøring mm.. Det er derfor vigtigt, at I har sat jer godt ind i vores retningslinjer for, hvordan man må behandle sommerhusene, når man tager sin hund med. Alle sommerhuse vi udlejer er nemlig privatejede, og når ejeren giver tilladelse til, at I må medbringe jeres hund, så bygger det i høj grad på tillid. Tillid til at de får det samme sommerhus tilbage, som de lejede ud. Vil I gerne komme tilbage mange gange, så husk netop dette. Så bliver ferien bedst for alle.

 

Sommerhuse med hunde tilladt

Få hunden til at føle sig hjemme

Når vi tager i sommerhus, så kan vi glæde os til det i månedsvis. Det kan hunden bare ikke, for den ved slet ikke, at den skal afsted. Det er derfor vigtigt, at I gør, hvad I kan, for at hunden hurtigt finder sig til rette i sommerhuset. En mulighed kunne være, at I tager kurven med hjemmefra, så hunden er tryg, når den skal sove. Det er dufte den kender, og som ikke overrasker den, og tæpperne ved den er gode. En anden oplagt ting er at medbringe forskellige pibedyr og legetøj. Så er hunden aktiveret, når I bare er tilbage i sommerhuset, hvilket både kommer hunden og jer til gode.

Er uheldet ude?

Alle tænker, at det sker kun for naboen, men skulle uheldet være ude, og I får brug for en dyrlæge på jeres ferie, så er I heldigvis godt dækket ind i Ebeltoft. Her finder I nemlig Dyreklinikken Ebeltoft, der står klar til at give jeres kæledyr en kærlig behandlingen, så I med ro i maven, kan føle jer trygge hele vejen igennem. Klinikken er ejet Jens Tvilum, der har særinteresser i netop hunde. 

I finder Dyreklinikken Ebeltoft på:

Adresse: A. Knudsens Vej 10, 8400 Ebeltoft

Tlf: 70 23 49 99