Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark ... dyr der har det helt vildt

Midt på Djursland ligger Danmarks mest naturlige dyrepark, hvor der er masser af plads til både dyr og mennesker. Dyrene kommer altid i første række, og som gæst får du en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, som bugter sig gennem den smukke danske natur.

Rovdyrfodringer og havørneshow

Tag på en uforglemmelig tur til dyrenes oase og oplev dyr fra hele Norden. I store og naturlige parker møder du isbjørne, brunbjørne og ulve samt mange andre nordiske dyr. Følg med når dyrepasserne fodrer rovdyrene og oplev guidernes spændende og levende historier fra dyrenes verden. Bliv betaget af de majestætiske Stellers havørne fra tribunen under det flotte ørneshow.

På Naturstien, hvor naturen og det vildtlevende dyre- og insektliv har frie rammer, kan du lade sig inspirere til en mere dyre- og naturvenlig have, hvor et rigere dyreliv kan give dig vildere oplevelser – også når du er kommet hjem! 

Ekstra aktiviteter

I det store aktivitetscenter kan du se et 100% ægte mammutskelet og røre ved masser af kranier samt skind og gevirer. Gå endelig ikke glip af muligheden for at fodre de frække dådyr og prøv kræfter med de spændende udfordringer på den kæmpestore og meget roste legeplads.

Læs mere på: www.skandinaviskdyrepark.dk