Kategorier

Jul i Aarhus 2018

Kom i julestemning i Aarhus! Der er et væld af julemarkeder i hele byen, og overalt kan du nyde den skønne julestemning, finde unikt kunsthåndværk, smuk julepynt og masser af inspiration til dine julegaver.

 

Julemarked i Den Gamle By

Oplev de mange hyggelige markedsboder i Den Gamle By, og lær mere om hvordan julen var i gamle dage.

Dato: 18. november - 23. december 2018
Entré: 135 kr. Der er gratis adgang for børn under 18 år
AarhusCARD: Gratis adgang

 

Julemarked i Ridehuset

I Ridehuset, tæt på ARoS  og Musikhuset, finder man et af de største og mest traditionsrige julemarkeder i Aarhus. Aarhus Kunst- og Julemarked har eksisteret i mere end 20 år, og her kan du virkelig gå på opdagelse og blive overrasket af noget af det bedste og mest unikke kunsthåndværk, Aarhus kan byde på.

Oplev hvordan det gamle Ridehus bliver pyntet op til jul og nyd duften af hjemmebag, der spreder sig med den hyggelige julestemning.
Dato: 24. november - 20. december 2018
Entré: Gratis

 

Julemarked hos Aarhus Central Food Market

Kun 100 meter fra banegården og Strøget ligger det livlige og atmosfærefyldte  Aarhus Central Food Market. I december måned forvandler det sig til et hyggeligt julemarked, hvor man kan smage på julens specialiteter, varme sig på et glas hjemmelavet glögg og købe lækre delikatesser.
Dato: Hele november og december
Entré: Gratis

 

Nemos julemarked

Der er julehygge for alle aldersklasser, når Søren Østergaard byder op til en god gang klassisk, nostalgisk jul med julemarkedet Nemos Hjul på Bispetorv i Aarhus.

Dato: 24. november - 22. december, tirsdag - søndag.
Entré: Gratis