Husdyr

Se efter piktogrammet ved hvert hus, hvorvidt det er tilladt at medbringe husdyr eller ej. Det er tilladt at medbringe 1 hund/kat. Der skal indhentes tilladelse fra ejeren, hvis der medbringes mere end eet husdyr. Hvis husdyr ifølge kataloget ikke er tilladt, gælder dette alene udlejning og ikke ejerens brug af feriehuset. Det er derfor muligt, at ejer eller andre har haft husdyr med i feriehuset.

Vi beder dig tage hensyn til feriehuset, når du har kæledyr med under ferieopholdet, og ikke lade din hund eller kat komme op i møbler og senge, samt springe op ad dørene. Hvis husdyret forårsager skader på husets møbler og øvrige inventar, vil du blive ansvarliggjort. Vedr. lopper: Se under afsnittet Insekter.

I naturen skal hunde altid føres i snor. Eneste undtagelse er de danske hundeskove. Her henvises til pjece udarbejdet af Skov- og Naturstyrelsen. Ved feriehuset kan hunden løbe på grunden, men kun dér. Såfremt du ikke har fuld kontrol over hunden, tænk på naboerne og sæt hunden i snor.
Fra den 01.10. - 31.03. hvert år må hunde løbe frit på stranden, dog med hensyntagen til andre, både mennesker og dyr.

Indsamling af efterladenskaber hører ikke under en slutrengøring og skal altid foretages af hundejeren. Vi tillader os at opkræve et gebyr på DKK 500, hvis vores medarbejdere bliver nødt til at tage sig af denne opgave. Det gælder også fjernelse af pletter fra hunde i løbetid.

Tilbage til A-Z info