Ferielejligheder i Øer Maritime Ferieby - et unikt ferieparadis

Øer Maritime Ferieby er anlagt på 7 øer i et lukket system af forbundne kanaler med broer, anløbskaj og ankerpladser til lystbåde

Til hver bolig hører en parkeringsplads. Medbringer I flere biler, kan I enten låne plads hos en nabo eller parkere på den store parkeringsplads ved sportshallen. Når du booker din feriebolig, kan du også leje ankerplads til din lystbåd. Der er fri adgang til den indendørs svømmehal og sportshal.

I sportshallen er der mulighed for at spille f.eks bordtennis, badminton, volleyball eller basketball. Udendørs er der boldbaner til håndbold, tennis og fodbold, som dog er delvist lukkede i vinterhalvåret. Man skal selv medbringe ketsjer, bat eller bolde, og ellers kan man leje det nødvendige i den lokale købmandsbutik.
Ved siden af sportshallen er der anlagt en stor legeplads, og desuden er der bålplads. Hos slusemesteren kan man købe fiskekort og leje kano og vandcykler. Fiskekortet giver adgang til fiskeri i søen fra d. 1. april. Mellem kanalerne og havet ligger en sluse, som kan passeres mod betaling.

Omgivelserne byder på store oplevelser, lige fra gåture i det gamle Ebeltoft med verdens længste træskib - Fregatten Jylland - til de gratis glæder i Nationalpark Mols Bjerge og på Helgenæs.

  • Brede sandstrande
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn
  • Masser af ferieliv

Ferie med unik beliggenhed...

Søg ferielejlighed i Øer Maritime Ferieby

Anbefalinger til jeres ferie på Djursland

Fregatten Jylland

Mols Bjerge

Omgivelserne byder på store oplevelser lige fra gåture i det gamle Ebeltoft med verdens største træskib fra 1857 - Fregatten Jylland - til de gratis glæder i Mols Bjerge og Helgenæs.

Lækker strand med gode muligheder for windsurfing og kite-surfing

Stranden består af frisk havvand på en delvis lavvandet sandbund med små klitter. Den nyanlagte mole langs sejlrenden er 800 m lang og byder på gode fiskemuligheder. Stranden byder også på nogle af de bedste forhold for windsurfing og kite-surfing. Du kan fint vandre f.eks langs kysten til Ebeltoft. Tag en tur langs vandet eller følg Kattegatkysten helt til Jernhatten eller Grenå. Cyklen vil dog bringe dig hurtigere frem. Der er cykeludlejning i Ebeltoft. For ryttere er der i nærheden mulighed for at komme ud at ride - bl.a. på islandske heste.