Book skønne sommerhusferier i 2019

Fyld 2019 op med dejlige sommerhusferier

2019 er snart over os, og kan du forestille dig en bedre måde at gå ind i det nye år på end ved allerede at have en ferie eller to at se frem til?

Der er mange fordele ved at booke et sommerhus til eksempelvis sommerferien 2019 allerede nu: du kan med sikkerhed finde lige præcis det sommerhus, du allerhelst vil have, du kan sikre dig den optimale placering, og du behøver ikke at konkurrere med alle andre om en lille skare af dejlige sommerhuse. 

Vi har både en lang række sommerhuse, der er perfekte for børnefamilien, for dem der gerne vil have deres hund med. Vi har ligeledes både sommerhuse, der kan rumme den store familie, og sommerhuse der er perfekte for parret, der gerne vil have hyggelige rammer. 

Se vores ledige sommerhuse herunder!

Sommerhuse 2019

Sommerferie og meget mere i Ebeltoft og område

Det er ikke kun en sommerferie, der er oplagt at holde i og omkring Ebeltoft. Hvis du kan lide ro og familietid eller måske hygge med et vennepar, så er Ebeltoft smuk året rundt. 

Naturen er storslået, når bladene på træerne begynder at skifte farve, og luften føles friskere og lettere. Når sneen falder og lægger sig i klaser rundt omkring, lysner området på en helt utrolig måde. Når foråret gør sin entré med spirende blade og et håb i luften, er det skønt at bevæge sig rundt og se, hvordan naturen åbner op på ny.

Ebeltoft er naturskønt helt ind til benet, og en ferie i sommerhus er den helt oplagte måde at opleve de skiftende årstider og den friske, friske luft på. 

 

Find sommerhus til de forskellige ferier i 2019 lige herunder!