Faktura

Ved bestilling af et feriehus tilsendes samme dag faktura per mail. Lejebetingelser i forbindelse med ovennævnte lejemål findes som vedhæftet fil i mailen. Ved indbetaling af 1. rate erklærer lejer sig indforstået med disse lejebetingelser samt de på fakturaen anførte priser og betingelser, hvorefter fakturaen er bindende for lejer og udlejer. Vi gør opmærksom på at fakturaen annulleres, såfremt anførte indbetalingsfrist ikke overholdes.

Danmark/ Sverige

For at overføre det skyldige beløb bedes du at vælge indbetalingskort i din netbank. Herefter skal du taste indbetalingsdata som findes på det samme linje som skyldigt beløb.

Har du ikke adgang til netbank, så har du mulighed for at foretage en almindelig bankoverførsel.
Indbetaling i Danmark kan ske til enten Sydbank på kontonummer 7700-0001421163, IBAN: Iban: DK0877000001421163, Swift: SYBKDK22.

Norge

Indbetaling i Norge kan ske til DNB Bank på kontonummer 150 356 899 71. IBAN: NO3415035689971, SWIFT: DABANOKK.

Kvittering 

Efter modtagelse af lejebeviset indbetaler De de anviste betalinger på de anviste datoer. Der fremsendes kvittering kun på mail. Har De ikke oplyst en mailadresse, er De velkommen at kontakte os for at få bekræftet indbetalingen. Ved kortfristet booking bedes De venligst medbringe Deres inbetalingskvitteringer i tilfælde af at vi ikke har registreret indbetalingen endnu.

Ved leje af poolhuse, større huse og huse med whirlpool opkræves dobbelt depositum som standard. Vi gør opmærksom på, at depositum returneres efter kontrol af huset. Vi kann ikke trække forbrugsomkostninger fra depositummet. Vi udbetaler ikke depositum kontant ved afrejse.