Husdyr

Se efter piktogrammet ved hvert hus, hvorvidt det er tilladt at medbringe husdyr eller ej. Det er max. tilladt at medbringe 1 hund/kat. Der skal indhentes tilladelse fra ejeren, hvis der medbringes mere end et husdyr. Hvis husdyr ifølge kataloget ikke er tilladt, gælder dette med hensyn til udlejning og ikke ejerens brug af feriehuset. Det er derfor muligt, at ejer eller andre har haft husdyr med i feriehuset.

Vi beder Dem venligst tage hensyn til feriehuset, når De har kæledyr med under ferieopholdet og ikke lade dyrene komme op i møbler og senge, samt springe op ad dørene. Hvis husdyret forårsager skader på husets møbler og øvrige inventar, vil De blive ansvarliggjort. Vedr. lopper bedes De se under afsnittet Insekter. I naturen skal hunde altid føres i snor. Eneste undtagelse er de danske hundeskove. Her henvises til pjece udarbejdet af Skov- og Naturstyrelsen. Ved feriehuset kan hunden løbe på grunden, men kun der. Såfremt De ikke har fuld kontrol over hunden, tænk på Deres naboer og sæt hunden i snor.

Fra den 01.10. - 31.03. hvert år må hunde løbe frit på stranden, dog skal tages hensyn til medmennesker.

Indsamling af efterladenskaber hører ikke under en slutrengøring og skal altid foretages af hundejeren. Vi tillader os at opkræve et gebyr på DKK 500, hvis vores medarbejdere bliver nød til at tage sig af denne opgave. Det gælder også fjernelse af pletter fra hunde i løbetid.

Tilbage til A-Z info