Ferielejligheder i Øer Maritime Ferieby - et unikt ferieparadis

Øer Maritime Ferieby er anlagt på 7 øer i et lukket system omgivet af forbundne kanaler, broer og anløbskaj, samt ankerplads for lystbåde

Til hver bolig er der en parkeringsplads. Medbringer du flere biler, må du enten låne plads hos en nabo eller parkere på den store parkeringsplads ved sportshallen. Du kan sammen med din feriebolig leje en ankerplads til din lystbåd. Der er fri adgang til den indendørs svømmehal og sportshal.

I sportshallen er der mulighed for at dyrke f.eks bordtennis, badminton, volleyball eller basketball. Der er boldbaner til håndbold, tennis og fodbold. I vinterhalvåret er boldbanerne dog delvist lukkede. Stor legeplads til børnene er anlagt ved sportshallen. Der er også bålplads, hvor man kan grille. Du skal selv medbringe ketsjer, bat eller bolde eller leje disse ting i den lokale købmandsbutik. Hus slusemesteren kan du købe fiskekort til søen, og du har mulighed for at leje kano og vandcykler m.v. Ved slusen ligger en fiskekutter, der mod bestilling tager på lystfiskerture. Du kan fiske med fiskekort i søen fra 1. april. Kanalerne og søen er forbundet med havet af en sluse, som du mod betaling kan sejle ind og ud af.

Omgivelserne byder på store oplevelser lige fra gåture i det gamle Ebeltoft med verdens største træskib fra 1857 - Fregatten Jylland - til de gratis glæder i Mols Bjerge og Helgenæs.

  • Brede sandstrande
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn
  • Masser af ferieliv

Ferie med unik beliggenhed...

Søg ferielejlighed i Øer Maritime Ferieby

Anbefalinger til jeres ferie på Djursland

Fregatten Jylland

Mols Bjerge

Omgivelserne byder på store oplevelser lige fra gåture i det gamle Ebeltoft med verdens største træskib fra 1857 - Fregatten Jylland - til de gratis glæder i Mols Bjerge og Helgenæs.

Lækker strand med gode muligheder for windsurfing og kite-surfing

Stranden består af frisk havvand på en delvis lavvandet sandbund med små klitter. Den nyanlagte mole langs sejlrenden er 800 m lang og byder på gode fiskemuligheder. Stranden byder også på nogle af de bedste forhold for windsurfing og kite-surfing. Du kan fint vandre f.eks langs kysten til Ebeltoft. Tag en tur langs vandet eller følg Kattegatkysten helt til Jernhatten eller Grenå. Cyklen vil dog bringe dig hurtigere frem. Der er cykeludlejning i Ebeltoft. For ryttere er der i nærheden mulighed for at komme ud at ride - bl.a. på islandske heste.