Sommerhuse i Mols Bjerge - Nationalpark med storslåede naturoplevelser

Vi er partner med Nationalpark Mols Bjerge og kan vejlede og rådgive om forskellige aktiviteter i Nationalparken.

Tag på ferie i sommerhus i Nationalparken Mols Bjerge på Djursland

Mols Bjerge er ét af Danmarks mest storslåede landskaber, og følger man de bugtede grusveje og stier ind i området, vil man opleve en særdeles afvekslende natur i det kuperede terræn, med tæt skov og åbne hedebakker og med vidt udsyn over hele molslandets kyst og mere til.

Gravhøje og gamle agre vidner om menneskers brug af Mols Bjerge gennem årtusinder. For enhver turist på Mols er et besøg i Mols Bjerge et “must”. Ved Bogens Strand er der en glimrende offentlig sandstrand med badebro. Ved Fuglsø er der også en god badestrand, der ligger i læ af klinterne. Stranden er en blanding af groft sand og småsten. Karpenhøj, som ligger lige syd for Mols Bjerge, har en morsom udstilling om bl.a. den nordiske mytologi. Der er gratis adgang. Fuglsøcentret ligger ligeledes syd for Mols Bjerge og benyttes som center for bl.a. kurser og konferencer. Med Fuglsøcentrets mange idrætsmæssige tilbud er stedet et centralt udgangspunkt for en aktiv ferie. På grænsen til Helgenæs ligger Galajen – et fortræffeligt spisested, der har sommeråbent.

  • Brede sandstrande
  • Skønnatur
  • Aktiviteter for børn
  • Masser af ferieliv

Mols Bjerge byder på tæt skov og åbne hedebakker

Søg sommerhus ved Mols Bjerge

Anbefalinger til din ferie

lav selv bolsjer

Motorsamling i Grenaa

Prøv noget andet end vandretur eller besøg af forlystelsesparker.

Lad' dine børn lave deres egen bolsjer, med frit valg på smagen. Smag de vidunderlige variationer, dit barn kan finde på at blande sammen.

Eller er I mere teknikbegejstrete? Så besøg den stor motorsamling ved Grenaa og se gamle motorer og maskiner fra hele verden. Møder du ejeren derude, så er der gode chancer for at høre mere om de enkelte maskiner og motorer og får dem demonstreret i drift.