Sommerhuse ved Boeslum Strand og Dråby Strand

I sommerhus ved Molslandets bedste strande: Boeslum Strand og Dråby Strand

Dråby er i dag en lille malerisk by. Men den smukke og interessante kirke kaldet Molslandets domkirke samt søen umiddelbart øst for byen vidner om, at byen i virkeligheden er en gammel havneby, hvor havet i den tidlige middelalder gik op til byen.

Byen er i dag ved at vokse sammen med Ebeltoft. Dråby Kirke er åbent for besøg kl. 08.00-15.30. Boeslum er en lille landsby med egen lille købmandsbutik. Længst mod syd ad Trojavej er stranden stenet - et eldorado for lystfiskere. Der er gode parkeringsforhold og toiletter. Området rummer mange sommerhuse - flere af dem med havudsigt. Der er virkelig gode muligheder for lange vandreture langs stranden - både mod syd og nord. Ved nedkørslen til Dråby Strand ligger en attraktiv campingplads med en købmand der har sommeråbent.

  • Brede sandstrande
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn
  • Masser af ferieliv

Ferie i sommerhus tæt på stranden

Book sommerhus ved Boeslum eller Dråby Strand

Stranden ved Boeslum og Dråby er fantastisk

Boeslum Strand og Dråby Strand ligger ud til Kattegat og betragtes af mange som Molslandets bedste badestrande, og de har da også det Blå Flag. Vandet er friskt og godt, og der er masser af sand - dog er der visse steder stenet.