Sommerhuse ved Bønnerup Strand - ferie med hyggeligt havneliv

Bønnerup Strand byder på dejlig strandferie, hyggeligt havneliv og friske fisk hver dag

Bønnerup Strand er en ret ny by. I 1890 boede her således blot 8 fiskerfamilier. I gamle dage trak fiskerne deres både op på land, ligesom man kender det i dag fra bl.a. Vorupør i Thy. I 1930'erne blev den første havn bygget.

For få år siden indviedes en helt ny lystbådehavn med tilhørende feriehuse. På den nye ydermole er der 7 store vindmøller. På havnen hersker der alle dage liv med restaurant, kiosk og naturligvis de mange fiskekuttere, der lander frisk fisk hver dag. Sydøst for Bønnerup Strand ligger det store område med sommerhuse. Byen har en Dagli' Brugs og en bager, der er åben hver dag og søndag. Der er et turistbureau ved havnen i Bønnerup og en kutter, som sejler udmed lystfiskere. Vest for lystbådehavnen ligger den børnevenlige sandstrand med lave sandbanker - lige ud i det friske Kattegat.

Nær Bønnerup Strand ligger herregården Mejlgård, som har en glimrende restaurant i én af gårdens længer. Mejlgård Slot var oprindelig en gammel renæssanceherregård, men blev stærkt ombygget i 1889-91. For få år siden brændte en del af slottet, og det er nu totalt renoveret. I den nærliggende landsby, Rimsø, er der en interessant kirke fra 1100-1200 tallet og en smuk 400 år gammel præstgård, der stadig fungerer som præstegård.

  • Brede sandstrande
  • Skøn natur
  • Aktiviteter for børn
  • Masser af ferieliv

Ferie ved Djurslands mest stemningsfyldte lystbådehavn

Søg sommerhuse i Bønnerup Strand her

Anbefalinger til dit ophold ved Bønnerup Strand

Gl. Estrup - levende historie

Mejlgård Herregård

 Bønnerup er et godt udgangspunkt til mange oplevelser